

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Хрупкави отвън и мекички отвътре, те са истинска наслада за всеки
Малко ябълки, канела и шоколад - и няма как да чакаш да изстине
Няколко съставки в идеална симбиоза, а резултатът е достоен за поема
Приготвена с леснодостъпни съставки и без нужда от кантар, тази рецепта комбинира светли и тъмни слоеве тесто
Лесна рецепта за апетитни кюфтета от червена леща с магданоз – идеални за обяд, вечеря или разядка на хляб
Ще ви споделим чудна рецепта за заливка за мусака, от която ще си оближете пръстите
И е само 150 калории на парче
Биволското мляко е продукт, който в последните години все по-често привлича вниманието на специалисти, потребители и производители
Макар че в България най-разпространено е кравето мляко, биволското заема специално място в традициите и кухнята